Diensten Pro RC


Wij helpen graag (doorwinterde) rc-enthousiasten verder alsook beginnelingen. We zullen dit steeds doen op een eerlijke, transparante manier zonder iets op te dringen.

Indien u vragen heeft over een artikel dat niet in voorraad is of dat u niet kan terugvinden op onze webshop mag u deze steeds stellen via info@prorc.be .

Pro Rc biedt u de mogelijkheid om rc-modellen en toebehoren aan te kopen. Dit zowel via de webshop als aan een parcours of u kan er voor kiezen om artikelen af te halen in ons magazijn, na afspraak via info@prorc.be .


Via De Webshop


- Artikelen kunnen online worden aangekocht en betaald.

- U kiest zelf de verzendwijze die het best bij u past.


Aan Een Parcours


- Regelmatig zijn we aanwezig aan een parcours om te testrijden of omdat we deelnemen aan een wedstrijd. We zullen   dit vooraf melden op onze Facebookpagina.

- U kan dan artikelen afhalen die u eerder aankocht via de webshop. Op die manier spaart u transportkosten uit.

- U kan dan artikelen aankopen via de webshop die we op dat moment bij ons hebben en u kunnen aanbieden. Op die      manier spaart u transportkosten uit.

- Tijdens een wedstrijddag helpen we u graag uit de nood indien we dit kunnen. Voor minder dringende zaken          verkiezen we om dit te doen op het einde van de wedstrijddag wanneer we zelf deelnemen.


Afhalen In Ons Magazijn


Wij bieden u de mogelijkheid om artikelen af te halen in ons magazijn die u aankocht via de webshop. Dit telkens na afspraak via info@prorc.be .


Pro RC magazijn

Ridder Gustaaf van Havrelaan 9

2110 Wijnegem

info@prorc.be